Web Design

Uw website is belangrijk en is voor veel potentiële klanten/relaties de eerste veel bepalende indruk. Uw website moet er dus goed en overzichtelijk uitzien. Daarnaast moet uw website worden gevonden, worden bezocht en het gewenste resultaat opleveren. Wij maken uw website al vanaf €495,00.

Open Source CMS

Door gebruik te maken van een gebruiksvriendelijk beheersysteem (CMS) bent u in staat snel zelfstandig inhoud te wijzigen of toe te voegen zonder kennis van HTML en dus kosten te besparen. Indien mogelijk wordt gebruik gemaakt van een ‘open source’ beheersysteem. Voorbeelden zijn Joomla!, Drupal en WordPress die naar behoefte ‘gestyled’ kunnen worden en eenmaal voorzien van een basis inrichting zeer gebruiksvriendelijk zijn. Bijkomend voordeel van een ‘open source’ CMS is dat u niet gebonden bent aan een leverancier en er veel support en documentatie beschikbaar is. Zowel on-line als off-line.

Vrijblijvend voorstel voor het maken van uw website

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor het maken van uw website. Informeer ook naar de lease mogelijkheden. Een vast bedrag per maand inclusief onderhoud, updates, ontwikkeling en online marketing.