Webhosting: goed én goedkoop

Webhosting van hoge kwaliteit voor een redelijke prijs.

Betrouwbaar én goedkope webhosting in Nederland

Goede en betrouwbare webhosting en e-mail servicesVoor webhosting wordt gebruik gemaakt van betrouwbare cloud servers. Alle servers bevinden zich in een datacenter in Nederland. Uitstekende kwaliteit met een 99,9% up-time garantie van de leverancier, backups, redundantie, firewall en monitoring.

U bent verzekerd van een snelle laadtijd en een optimale bereikbaarheid van uw website en mailbox.

Zelf doen: Gratis scripts voor WordPress, Joomla, Drupal, Magento en nog veel meer

Bij een webhosting pakket wordt DirectAdmin met Installatron meegeleverd. Hiermee kunt u met een klik op de muis meer dan 40 scripts installeren. Denk hierbij aan phpBB, WordPress, Joomla, Drupal, Magento en nog veel meer!

Niet zo handig?

Informeer naar de vele mogelijkheden. Variërend van  de installatie van een applicatie als bijvoorbeeld Joomla of WordPress waarmee u met beperkte HTML kennis en wat directe ondersteuning een heel eind kunt komen tot het compleet leveren van uw website.

Een uniek e-mailadres

E-mailen vanaf je eigen domeinnaam stellen wij in of regel je eenvoudig zelf via het controlepaneel. Er kunnen één of meerdere e-mailadressen in één of meerdere mailboxen aangemaakt worden. Hierna kan via een e-mail client op de PC, webmail in een browser of een smartphone e-mail ontvangen en verstuurd worden met jouw unieke e-mailadres (SMTP, IMAP, POP3).

Vrijblijvende informatie over goede en goedkope webhosting

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor goede en goedkope webhosting. Uw website wordt al gehost vanaf €99,00 per jaar inclusief een .nl domeinnaam.