WIFI Hotspot

Hotspot voor WIFI toegang ook in uw bedrijf?

wifiDraadloos internet geeft een toegevoegde waarde aan elke locatie of elk bedrijf. Dankzij deze extra service blijven gasten of bezoekers van horeca bedrijven langer zitten en consumeren ze meer. Hiernaast vergroot u de aantrekkingskracht van uw locatie voor potentiële en terugkerende gasten.

WIFI hotspots out-of-the-box

meer informatie op: www.hotspotsysteem.nl

Hotspot apparatuur

Hotspot apparatuur wijkt af van normale accesspoints in functionaliteit en heeft één of meerdere van de volgende kenmerken:

  • Een captive portal of splash page, een pagina waar de gebruikers eerst aanmelden alvorens ze het internet op kunnen en die u kunt gebruiken voor promotionele boodschappen.
  • Een betalingssysteem, bijvoorbeeld vouchers, creditcard of PayPal.
  • Walled Garden, een systeem dat gratis toegang biedt aan geselecteerde sites.
  • Time & Bandwidth management. Een systeem om de tijd dat een gebruiker online kan te beperken en te monitoren en waarmee u beperkingen in kunt stellen in bandbreedte en verbruik. Hierdoor kunt u de beschikbare bandbreedte gecontroleerd ter beschikking stellen.

Hotspot systeem

Hotspot apparatuur is verkrijgbaar in verschillende vormen en bijbehorende kosten.

Wij werken met hotspotsystem.com. Hierdoor bent u verzekerd van een centraal te managen, veilig en stabiel professioneel systeem terwijl er gebruik wordt gemaakt van goede maar relatief goedkope WIFI routers op locatie. Via hotspotsystem.com heeft u eventueel de beschikking over betalingsmogelijkheden als PayPal, iDeal, diverse Creditcards en Vouchers die u zelf kunt afdrukken en verkopen.

Een veilig en stabiele hotspot zonder kosten en zonder omkijken

Afhankelijk van uw locatie en de gekozen distributievorm kunt u al zonder bijkomende kosten uw gasten gratis draadloos internet aanbieden via uw wifi hotspot. Het enige dat u nodig heeft is een breedband internet verbinding waarvan u een gedeelte van de bandbreedte beschikbaar kunt stellen voor uw gasten. Afhankelijk van de locatie kunnen er meerdere WIFI routers worden ingezet die fungeren als één ‘naadloos’ netwerk.

Ga voor meer informatie naar www.hotspotsysteem.nl.

(* Alle prijzen op de website zijn exclusief BTW)