Zoekmachine optimalisatie, Internet marketing, en Google Analytics

Zoekmachine optimalisatie en Internet marketing

Zoekmachine optimalisatie (SEO) en internet marketing begint al voordat uw website on-line gezet wordt. Een juiste opbouw van de website met menu’s, links, trefwoorden en trefwoord dichtheid en het aanmelden van uw website bij de diverse zoekmachines is zeer belangrijk. Daarnaast zijn nog een aantal factoren van belang voor een goede internet marketing waar ISIS Internet Solutions u graag bij helpt.

Google Analytics voor het registreren van bezoekers aantallen

U wilt meer zicht op uw bezoekers en het bezoekers gedrag. Wij verzorgen de inrichting van een Google Analytics omgeving en de aansluiting van uw website.

ga2 ga1

De statistieken zijn te bekijken op uw Google Account maar kunnen ook worden weergegeven in de beheeromgeving van de website, op uw smartphone of automatisch worden geïmporteerd in een willekeurig systeem/database (ERP).

Online adverteren (Google Addwords – MSN – Social Media Platform)

Een online marketingcampagne werkt. ISIS Internet Solutions kan u helpen bij het selecteren van uw trefwoorden en het inrichten en tunen van uw campagnes om zo de kosten laag te houden en de bezoekersaantallen te verhogen.

Social Media

Internet marketing via Social Media. Uw bedrijf, producten en uw website onder de aandacht van bloggers, twitteraars, facebook en nog veel meer nieuwe opkomende netwerken. Spring in deze nieuwe wereld en maak gebruik van het fantastische bereik die deze netwerken u ‘gratis’ bieden. Oplossingen variëren van onderhoudsvrije share buttons tot een eigen pagina op Facebook, twitter etc. Ook een koppelingen tussen uw (bijvoorbeeld WordPress) website en bijvoorbeeld Facebook pagina is mogelijk. Nieuwe artikelen op uw website worden automatisch gepubliceerd op uw Social Media pagina.

Mailing – Nieuwsbrief

Inrichting en beheer van een nieuwsbrief omgeving en klanten database. Aan- en afmeld formulieren, import en export scripts, huisstijl en e-mail templates. Zaken waar ISIS Internet Solutions u mee help.

Gratis website check en advies voor zoekmachine optimalisatie

Geef de URL van uw website aan ons door en u ontvangt binnen drie dagen een gratis en vrijblijvend advies voor  zoekmachine optimalisatie.